Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Διαλέξτε το σωστό κόκκινο κραγιόν

Το να διαλέξουμε ένα κόκκινο κραγιόν το οποίο θα μας κολακεύει, φαντάζει απλή αποστολή... αλλά δεν είναι. Είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξουμε το κατάλληλο κόκκινο χρώμα το οποίο δε θα μας κάνει να φαινόμαστε πιο χλωμές ή δε θα κιτρινίζει τα δόντια μας.
Χωρίσαμε τα χρώματα της επιδερμίδας σε κατηγορίες και ποια είναι η καταλληλότερη απόχρωση κόκκινου για καθεμία. Αν πάλι δεν είστε σίγουρες για ποια απόχρωση ταιριάζει σε σας περισσότερο, ή σε ποια κατηγορία ανήκει η επιδερμίδα σας, είτε διαλέξτε κάτι ενδιάμεσο από αυτές στις οποίες νομίζετε ότι βρίσκεστε, είτε διαλέξτε να φορέσετε ένα κόκκινο κοραλί το οποίο κολακεύει όλες τις επιδερμίδες.

  • Για τις ανοιχτές επιδερμίδες με βάση το ροζ, τα κόκκινα κοραλί και ως επί το πλείστον ματ κραγιόν είναι ασφαλής επιλογή. Για τις ανοιχτές επιδερμίδες που έχουν ως βάση το κίτρινο διαλέξτε περισσότερο κόκκινα που είναι πιο κεραμιδί.
  • Στις μεσαίες αποχρώσεις επιδερμίδας πάνε τα περισσότερα κόκκινα. Είτε αυτά έχουν μέσα τους λίγο ροζ, είτε λίγο πιο μωβ.
  • Τέλος στις σκούρες επιδερμίδες ταιριάζουν και τα σκούρα χρώματα, κόκκινα που έχουν μέσα τους λίγο μπλε και είναι πιο μπορντό. Σε αυτήν την κατηγορία αποφύγετε φωτεινά χρώματα, το αποτέλεσμα θα είναι "σκληρό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.