Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Tα SOS tips του μακιγιάζ για να καλύψουμε μαύρους κύκλους


Μπορείτε να δείτε τη διαφορά: Πόσο ξεκούραστο και φρέσκο φαίνεται το βλέμμα στην πρώτη φωτογραφία και πόσο κουρασμένο και κακοδιατηρημένο φαίνεται το μάτι στη δεύτερη; Πάμε να δούμε τα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ, και αντί να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές καταφέρνουμε ακριβώς το αντίθετο!
1. Δείτε πως πρέπει να εφαρμόζουμε το concealer. Για καλύτερο αποτέλεσμα, απλώνουμε το concealer σε σχήμα ανάποδου τριγώνου, φτάνοντας μέχρι το άκρο της μύτης.
2. Περιποιηθείτε σωστά τα φρύδια σας, και μην τα κάνετε πολύ λεπτά. Ένα καλοβγαλμένο, σε σωστό σχήμα φρύδι ανανεώνει πολύ το πρόσωπο. Παίζει πολύ πιο βασικό ρόλο από όσο πιστεύουμε το να είναι τα φρύδια μας καλοσχηματισμένα. Κι αν είναι αργά για να ξαναφτιάξτε το σχήμα τους, γεμίστε το με ένα μολύβι.

3. Απλώστε τη σκιά με ένα πινέλο περιμετρικά του ματιού σας, κάνοντας ντεγκραντάρισμα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το χρώμα της σκιάς σβήνει και δεν διαγράφεται με αυστηρές γραμμές. Ακόμα και αν επιλέγετε να κάνετε το περίγραμμα του ματιού σας με ένα μολύβι, με το κατάλληλο πινέλο σβήστε το για να απαλύνετε το χρώμα.
 Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά, ακόμα και αν είστε εντελώς άυπνες, ή αν μια γρίπη σας έχει κάνει να έχετε μάτια υγρά και κουρασμένα...

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα απαραίτητα πινέλα για σωστό μακιγιάζ

photos:masckara.com

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.