Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τρέχοντας στο Μαραθώνιο με τους "Γιατρούς χωρίς σύνορα"


Ο 31ος κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας πλησιάζει. Στις 10 Νοέμβρη αθλητές από όλον τον κόσμο θα δώσουν το παρόν στη μεγάλη και ιστορική αυτή διοργάνωση. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 9000 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να τρέξουν τα 42.195 μ. Ας μη ξεχνάμε όμως πως υπάρχουν και οι λαϊκοί δρόμοι των 5 και 10 χλμ για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση, να αγωνιστούν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να νιώσουν από κοντά τον παλμό αυτής της ημέρας.
Το clipit θα συμμετέχει στον αγώνα των 5 χλμ και θα είναι εκεί για να ζήσει από κοντά το μεγάλο γεγονός. Αυτή τη χρονιά όμως, μέσα από τη συμμετοχή μας αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε το θαυμαστό έργο και την προσφορά της ανθρωπιστικής οργάνωσης "Γιατροί χωρίς σύνορα" συμμετέχοντας στην ομάδα τους, η οποία θα τρέχει στα 5, 10 χλμ αλλά και στη Μαραθώνια διαδρομή!Δεν ήταν δύσκολο να πάρουμε την απόφαση να εγγραφούμε στην ομάδα τους. Τι καλύτερο από το να συνδυάζεται η συμμετοχή σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με την προσφορά και την αλληλεγγύη;; Το κόστος συνδρομής στο βασικό πακέτο ήταν 20 ευρώ, εκ των οποίων τα 10 θα διατεθούν για ενίσχυση των προγραμμάτων των "Γιατρών χωρίς σύνορα", τα οποία προστατεύουν τις πλέον ευάλωτες και αποκλεισμένες από την περίθαλψη κοινωνικές ομάδες.
Επισκεφτήκαμε τα γραφεία της οργάνωσης, είδαμε από κοντά την δραστηριοποίησή τους για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, χαρήκαμε με τις συμμετοχές οι οποίες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτές των προηγούμενων ετών, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη δράση τους! Θα χαρούμε πολύ να τρέξουμε με το επίσημο t-shirt του αγώνα και μαζί με πολλούς ακόμα συμμετέχοντες να δώσουμε το δικό μας μήνυμα κοινωνικής προσφοράς.


Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή στην ομάδα "Δρομείς χωρίς σύνορα" έχει αρχίσει! Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή  στην ομάδα των "δρομέων χωρίς σύνορα", σε όλα τα αγωνίσματα του 31ου κλασικού Μαραθώνιου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας εδώ: http://www.msf.gr/athensmarathon2013

Σας περιμένουμε στη γραμμή εκκίνησης!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.