Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Dolphin tattoo


dolphin-tattoo

Παρόλο που τα δελφίνια θεωρούνται  ως γυναικείο τατουάζ, είναι εξίσου δημοφιλές  τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες. Συνήθως είναι πολύχρωμα τατουάζ που συνδυάζονται και με άλλα θέματα όπως ωκεανός, κύματα, σταυρούς και λουλούδια.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα δελφίνια τατουάζ είναι τόσο δημοφιλή. Καταρχήν είναι από τα πιο αγαπημένα υδρόβια θηλαστικά. Θεωρούνται επίσης ότι είναι πολύ έξυπνα, κοινωνικά και φιλικά. Μην ξεχνάμε ακόμα ότι είναι και πολύ παιχνιδιάρικα και διασκεδαστικά.  Είναι καταπληκτικοί κολυμβητές που σχίζουν τα κύματα. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το δελφίνι είναι από τα πιο χαρισματικά ζώα στον πλανήτη.
Το δελφίνι tattoo συμβολίζει την ελευθερία, την αυτονομία, τις ελπίδες και τα όνειρα. Όσοι θεωρούν ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους, επιλέγουν να διακοσμήσουν το σώμα τους με αυτό το όμορφο ζώο.Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι που το κάνουν τόσο δημοφιλές σχέδιο, είναι πολιτιστικοί λόγοι. Σε πολλές κουλτούρες τα δελφίνια συμβόλιζαν διάφορα πράγματα όπως στην κέλτικη κουλτούρα όπου το δελφίνι έπαιζε σημαντικό ρόλο γιαυτό και σε πολλά κελτικά τατουάζ το δελφίνι είναι συνηθισμένο. Κάτι ανάλογο συνέβαινε και με λαούς του ειρηνικού.
Σίγουρα κάθε πολιτισμός βασίζεται στην ιδέα της ελευθερίας, και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας των δελφινιών είναι η ελευθερία, καθώς είναι γνωστό ότι είναι ελεύθερο πνεύμα των ζώων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.