Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Ριγέ για την άνοιξη

Το ριγέ λοιπόν είναι και πάλι στη μόδα. Και ανάλογα με τον τρόπο που θα φορεθεί, μπορεί εύκολα να γίνει λάθος και να μην κολακεύσει το στυλ και το σώμα μας. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρχει περισσότερος όγκος στο πάνω μέρος του κορμού μας αποφεύγουμε tops με οριζόντιες ρίγες. Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια μας αν τα πόδια μας δεν είναι ψιλόλιγνα. Γενικότερα, καλό είναι να θυμόμαστε πως οι λεπτές και όρθιες ρίγες επιμηκύνουν το σώμα, και να υιοθετήσουμε αυτήν την άνοιξη την τάση της ρίγας με το σωστό τρόπο. 
Στη μόδα αυτή τη φορά είναι περισσότερο η ασπρόμαυρη ρίγα. Είναι πιο chic και πιο διαχρονική. Βέβαια αγαπώ και τη ρίγα σε χρώμα λευκό-μπλε, το γνωστό navy style που είναι ότι πρέπει για άνοιξη και καλοκαίρι. Σε περίπτωση που επιλέξουμε ρίγα σε άλλα έντονα χρώματα, να προσέξουμε ώστε το υπόλοιπο ντύσιμό μας να είναι μονόχρωμο. Όσον αφορά στα κοσμήματα, τα μεγάλα βραχιόλια και τα κολιέ θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο για το ριγέ. 
Τέλος, χρωματιστές και φαρδιές ρίγες ενδείκνυνται για ένα πιο casual ντύσιμο, ενώ οι λεπτές ασπρόμαυρες ρίγες είναι πιο αμπιγιέ.

rige to kalokairirige to kalokairi

rige to kalokairi

rige to kalokairi

rige to kalokairi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.