Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Unique tattoo


Το να βρούμε σχέδια για ένα τατουάζ είναι πολύ εύκολο. Το να δούμε το τατουάζ μας να διακοσμεί και άλλα σώματα ίσως να μην είναι τόσο κολακευτικό. Όλοι μας θέλουμε αυτό που έχουμε να είναι μοναδικό. Σίγουρα όταν αποφασίζουμε να κάνουμε ένα τατουάζ κοιτάμε πάρα πολλές εικόνες και σχέδια στο internet, πηγαίνουμε στον καλλιτέχνη κρατώντας αυτές τις εικόνες και του λέμε, αυτό θέλουμε. 

Έτσι αυξάνουμε τις πιθανότητες να δούμε και κάπου αλλού το τατουάζ μας.
Φυσικά από τα σχέδια και τις εικόνες μπορούμε να εμπνευστούμε, γι’ αυτό όταν κοιτάμε τέτοιες εικόνες πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να αφήνουμε την δημιουργικότητά μας ελεύθερη.
Ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδυάσουμε δύο τατουάζ σε ένα. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να βρείτε ένα μοναδικό λουλούδι, μπορείτε να το κάνετε μοναδικό αν το συνδυάσετε και με μια πεταλούδα. 
Ακόμα μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο που σας αρέσει και να προσθέσετε κάτι που σας αντιπροσωπεύει. Ας υποθέσουμε ότι έχετε βρει ένα σχέδιο με άγγελο και δεν θέλετε να πειράξετε τίποτα απολύτως. Μπορείτε απλά να προσθέσετε με μικρά γράμματα μία ημερομηνία.

Εννοείται ότι στο σχέδιο μπορείτε να αλλάξετε χρώματα ή αν είναι μια φράση που διακοσμεί πολλά κορμιά να ψάξετε να βρείτε μια μοναδική γραμματοσειρά.

Σίγουρα όταν έχετε όλα αυτά στο μυαλό σας, αποφασίσετε το σχέδιο και σας το σχεδιάσει με τις αλλαγές σας, ο καλλιτέχνης, θα καταλήξετε σε ένα μοναδικό σχέδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.