Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Poetry on my body

tattoo letters

Το σχέδιο ενός τατουάζ είναι ιδιαίτερο για αυτόν που το έχει και το νόημά του μπορεί να μην είναι αντιληπτό από όλους. Αυτό είναι και μία από τις πολλές μαγείες που διαθέτει το τατουάζ. Πολλοί επιλέγουν τα τατουάζ που θα τους διακοσμήσουν να είναι εκφράσεις, φράσεις αποφθέγματα. Αυτά είναι τα τατουάζ με γράμματα.

Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι ένα κείμενο που αποδίδεται στο χαρτί, διαφορετικά αποδίδεται στο σώμα μας. Αν μας αρέσει ένα ποίημα με δύο παραγράφους και θέλουμε να το χτυπήσουμε όλο, το τατουάζ μας θα συγκαταλέγεται στα μεγάλα τατουάζ γιατί πολύ απλά θα καλύψει μεγάλος μέρος του σώματος. Ένα αποδεκτό μήκος για φράσεις και εκφράσεις σε τατουάζ είναι οι δύο σειρές.


Επανερχόμαστε στο παράδειγμα με το ποίημα των δύο στροφών, ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να χτυπήσουμε και τις δυο στροφές αλλά το σχέδιο ταυτόχρονα θέλουμε να είναι μικρό, καταλαβαίνουμε ότι η γραμματοσειρά που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι τόσο μικρή που μάλλον ούτε εμείς οι ίδιοι δεν θα καταλαβαίνουμε τι θα γράφει.
Μια καλή λύση είναι να απομονώσουμε το κομμάτι που μας συγκινεί περισσότερο και να μην διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε σημεία στίξης, εισαγωγικά ή τις τρεις τελείες ….
Και μιας και μιλάμε για γραμματοσειρές , υπάρχουν πάρα πολλές για να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς, από την συνηθισμένη Arial μέχρι τι Gothic.

Τελικά στα tattoo ισχύει η φράση μία εικόνα όσο χίλιες λέξεις ή μπορείς να εκφράσεις το μήνυμα σου πιο εύκολα από μία εικόνα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.