Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

MEET THE GREEK

Ο κ. Σπύρος Μούγιος εδώ και 30 χρόνια στην άλλη άκρη του κόσμου, την μακρινή Αυστραλία, παινεύει τη χώρα καταγωγής του και περηφανεύεται για αυτή σε όλους τους συντοπίτες του. Με μεράκι και έντονο το αίσθημα της φιλοξενίας, έχει φτιάξει ένα πανέμορφο ελληνικό εστιατόριο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει (σε γεύσεις αλλά και στη διακόσμηση του χώρου) από ακριβά gourmet εστιατόρια όλου του κόσμου... Μόνο που σε αυτό η ψυχή και η μοναδική φιλοξενία του ιδιοκτήτη, κάνουν τη διαφορά.... 
Όπως λέει και ο ίδιος ο κύριος Σπύρος στην ιστοσελίδα του Meet the Greek ( του ελληνικού εστιατορίου του) 
" Greece is a place whose people have mastered the art of enjoying life, better perhaps than any other people on earth... even at their own demise. To be Greek is to be full of food, drink, song and dance. The Greeks brought the world a number of great things; the first Olympics, democracy, fabulous feta, the greek gods, a sense of humour and of course, this wonderfull restaurant. Wherever you are in the world, you will MEET THE GREEK."
Επιβεβαιώνεται λοιπόν για άλλη μια φορά ο κανόνας που λέει ότι οι ομογενείς αγαπάνε την Ελλάδα και περηφανεύονται για αυτή, σε όποια γωνιά του κόσμου κι αν βρίσκονται. Ίσως να την αγαπάνε και περισσότερο από εμάς, που την ζούμε κάθε μέρα στα καλά και τα άσχημά της. 

MEET THE GREEKMEET THE GREEK

MEET THE GREEK

MEET THE GREEK

MEET THE GREEK

MEET THE GREEK

MEET THE GREEK


MEET THE GREEK
Μια από τις αφίσες που στολίζουν τον τοίχο του μαγαζιού του, με έντονη διάθεση για χιούμορ....


* Εννοείται φυσικά πως τα προιόντα και οι πρώτες ύλες των πιάτων που σερβίρει, ταξιδεύουν από την Ελλάδα στην μακρινή Αυστραλία. Δεν σερβίρει τίποτα που δεν έρχεται από την ελληνική γη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.