Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Happy New Year!

Ευχόμαστε σε όλους το 2013 να είναι η χρονιά τους. 
Σκεφτόμασταν το εξής..... 
Σε μια εποχή που τα καθημερινά προβλήματα μας "πνίγουν" , τί ευχές θα μπορούσαμε να κάνουμε ώστε να είναι ουσιαστικές και όχι τυπικές. Ορισμένες σκέψεις μας λοιπόν είναι αυτές.
Μέσα σε αυτή τη χρονιά εστιάστε σε ΕΣΑΣ και στο πώς θέλετε να νιώθετε. Δημιουργήστε μόνοι σας την ευτυχία σας, βάλτε νέους στόχους και να προσδοκάτε την κατάκτησή τους. Με αυτόν τον τρόπο θα τους επιτύχετε.
Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μόνο θετικές σκέψεις. Μπορεί γύρω μας να υπάρχουν άπειροι λόγοι για να μεμψιμοιρούμε, ωστόσο κάνοντάς το, απλά συγκεντρώνουμε πάνω μας περισσότερους λόγους για να γκρινιάζουμε. Ας αρχίσουμε να ελέγχουμε τις σκέψεις μας ώστε να είναι θετικές και να μην μπορεί κανείς και τίποτα να μας κάνει να αισθανόμαστε αρνητισμό!
Τέλος, το 2013 ας βιώσουμε την αγάπη για τον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας. Η ευτυχία που νιώθουμε είναι το αποτέλεσμα της αγάπης που έχουμε μέσα μας. Αν αγαπάμε εμάς και τους γύρω μας, το σίγουρο είναι ότι θα αισθανόμαστε ευτυχισμένοι!
Να έχουμε λοιπόν μια καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη..,
Ας είναι μια χρονιά που δε θα αφήσουμε αρνητικά μηνύματα και σκέψεις να μας κυριεύουν και ας θέσουμε στόχους που θα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα...

                                                 Χρόνια Πολλά!!!Happy New Year!

Happy New Year!

Happy New Year!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.