Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Tattoo στο πόδι. Πόσο sexy είναι.

foot-tattoo


To τατουάζ στο πόδι είναι το πιο sexy σημείο για μια γυναίκα? Πολλοί θα συμφωνήσουν με αυτή την άποψη. Ας μην ξεχνάμε ότι το δέρμα στο πόδι χαλαρώνει πιο αργά από το υπόλοιπο σώμα και φυσικά είναι ένα σημείο που δεν παίρνουμε βάρος.  Όταν μιλάμε για πόδι εννοούμε από το γόνατο και κάτω. Στο συγκεκριμένο σημείο το tattoo μας μπορεί να μείνει για πολλά χρόνια αναλλοίωτο.

Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά σχέδια τατουάζ  για το πόδι μιας γυναίκας.  Απλά πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Επίσης, πρέπει να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι  με το σχεδιασμό, δεδομένου ότι θα είναι μόνιμα στο δέρμα σας για τα επόμενα χρόνια. Οι επιλογές είναι οι ίδιες όπως και στο χέρι.


Πάρτε το χρόνο για να επιλέξετε ένα σχέδιο. Αναζητήστε σχέδια στο internet και κάνετε την έρευνά σας. Αποφασίστε αν θέλετε το τατουάζ σε μαύρο ή σε συνδυασμού χρωμάτων. 
Παραδοσιακά σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες στο πόδι, συχνά, εξαρτώνται από την προσωπικότητα της γυναίκας. Όμορφα χρωματιστά λουλούδια, νεράιδες και πουλιά, αστέρια, αυτά επιλέγει ένα κορίτσι που θέλει ένα τατουάζ για να επιδείξει την ομορφιά της.

Θρησκευτικά και μυστικιστικά σχέδια είναι επίσης πολύ δημοφιλή στις γυναίκες. Ένα κομπολόι ή ένας σταυρός στην κορυφή του ποδιού θα τονίσουν το σχήμα του και επίσης δηλώσουν και μια έκφανση της προσωπικότητας σας. 

Αν δεν σας ταιριάζουν τα παραπάνω δοκιμάστε tattoo με ζώα. Τα τατουάζ των ζώων δηλώνουν την προοπτική που ακολουθούμε στη ζωή μας. Πολλές γυναίκες επιλέγουν ακόμα και τατουάζ αναμνήσεων, ονόματα και  ημερομηνίες.

Τέλος δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η  πολυπλοκότητα και το σχήμα του σχεδιασμού εξαρτάται από την ικανότητα του καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.