Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Άσκηση και διατροφή για όμορφο σώμα

Είχαμε υποσχεθεί πως μέσα από το clipit σύντομα θα έχουμε posts αφιερωμένα στην άσκηση του σώματος, και στον υγιεινό τρόπο ζωής. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θέτουμε νέους στόχους για την καινούρια χρονιά. Ένας από αυτούς, ενδεχομένως για κάποιες από εμάς, είναι να προσέξουμε το σώμα μας και να χάσουμε περιττά κιλά. Μπορούμε λοιπόν να ξεκινήσουμε από τώρα για να φτάσουμε στο στόχο μας χωρίς βιασύνη και με μόνιμα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο δε θα τρέχουμε τελευταία στιγμή όταν ανοίγει ο καιρός, με άγχος, να γραφόμαστε σε γυμναστήρια και να ξεκινάμε αυστηρές δίαιτες που βλάπτουν τον οργανισμό μας και την ομορφιά μας...
H Ναντίν είναι η προσωπική μας personal trainer που μας καλεί σε τάξη και φροντίζει για την ομορφιά μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν να προσφέρουμε, με τη βοήθειά της, και σε εσάς την ευκαιρία να φροντίσετε το σώμα σας με τις δικές της συμβουλές... Η Ναντίν θα μας βοηθάει να κρατάμε σε φόρμα το σώμα μας και θα μας δίνει συχνά, μέσα από το clipit, συμβουλές και tips για ασκήσεις που θα μπορούμε να κάνουμε μόνες μας, στο σπίτι μας. 
Είναι η πλέον ειδικός, μιας και μετά από 14 χρόνια μέσα στον αθλητισμό, πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών από όπου και αποφοίτησε, με ειδικότητα στο Water Ski. Έχει επίσης κατακτήσει τη τρίτη θέση στο softball πανευρωπαικό πρωτάθλημα συλλόγων στη Γαλλία. Παρακολούθησε σεμινάρια Αεροβικής και Personal Training στη σχολή Εffect Academy, όπου ασχολείται μέχρι και σήμερα. (Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με το personal training: 6986990108, nantak@hotmail.com)
Η ίδια λοιπόν μάς συμβουλεύει τα εξής:" Καλή χρονιά με υγεία και υπέροχα σώματα!!! Με την σειρά μου σας καλωσορίζω και εγώ στη στήλη άθληση! Συχνά θα σας δείχνω ασκήσεις για όμορφο και τονωμένο σώμα!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα βασικά βήματα για την απόκτηση όμορφων καλογυμνασμένων σωμάτων! Πρέπει να θυμόμαστε ότι η γυμναστική χωρίς σωστή διατροφή δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, οπότε για να επιτύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να τα συνδυάσουμε! Το όμορφο και γραμμωμένο σώμα θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κατά 70% οφείλεται  στη σωστή διατροφή και κατά 30% στη γυμναστική. Οπότε, όπως αναφέρθηκε ήδη και σε προηγούμενο post, θα πρέπει να τρώμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα (5 φορές την ημέρα) και φυσικά να κάνουμε άσκηση 3 φορές την εβδομάδα για 30 λεπτά  τουλάχιστον, συνεχόμενα.
Και να μην ξεχνάμε ότι η πιο απλή αλλά εποικοδομητική άσκηση είναι το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ... Επίσης, σωστή διατροφή ΔΕΝ σημαίνει δίαιτα.... "

Σύντομα, στο επόμενο post, θα δείξουμε για αρχή κάποιες διατάσεις και θα εξηγήσουμε τα οφέλη τους για το σώμα... Stay tuned!5 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.