Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

9 house tips


9 Μικρά μικρά tips που μπορεί να κάνουν την ζωή μας ευκολότερη : 

house tips

Μυρίζουν τα χέρια σας όταν κόβεται κρεμμύδι και σκόρδο? Τρίψτε στα χέρια σας ένα κουτάλι. Το υλικό που είναι φτιαγμένο το κουτάλι θα απορροφήσει την οσμή.

Ρίξατε περισσότερο αλάτι στην κατσαρόλα με το φαγητό; Τοποθετήστε στη κατσαρόλα καθαρισμένες ωμές πατάτες, θα απορροφούν την περίσσεια του  άλατος.



Δεν είστε σίγουροι αν τα αυγά σας είναι φρέσκα; Τοποθετήστε τα σε μέσα σε λίγο νερό. Τα αυγά που μένουν στο κάτω μέρος είναι φρέσκα. Εάν είναι μόνο το μισό μέρος, το αβγό είναι  λιγότερο φρέσκο και θα πρέπει να το καταναλώσουμε σύντομα. Εάν επιπλέει, καλύτερα να το πετάξουμε.

4Όταν βράζετε αυγά, προσθέστε μια πρέζα αλάτι για να να μην σπάσει το κέλυφος από το βράσιμο.

5Για να διατηρήσετε τις πατάτες σας φρέσκες χωρίς να βγάζουν ρίζες, τοποθετήστε μέσα στην σακούλα που τις κρατάτε, ένα μήλο.

Δεν προλαβαίνετε να πιείτε το γάλα μέχρι να λήξει? Όταν το ανοίξετε ρίξτε λίγο αλατάκι μέσα θα μείνει φρέσκο για περισσότερες ημέρες.

Επίσης ρίξτε λίγο αλάτι όταν αποθηκεύετε χαρτόκουτα, το αλάτι θα εμποδίσει να δημιουργηθεί μούχλας.

Τα Cottage  τυριά θα παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν τα τοποθετήσετε ανάποδα στο ψυγείο.

9Για να αποφύγετε το πιτσίλισμα του λίπους όταν τηγανίζετε λουκάνικο ή μπέικον, δοκιμάστε να τα περάσετε ελαφρά από λίγο αλεύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.