Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

10 ακόμα ταινίες


Έως τώρα ήταν μία χρονιά γεμάτη καλές και ενδιαφέρουσες ταινίες. Έτσι θα συνεχίσει από ότι φαίνεται και για τους επόμενους 4 μήνες. Για να δούμε μερικές από τις ταινίες που θα βγουν στους κινηματογράφους μέχρι το τέλος του 2012.

[Rec] 3: Genesis (7 Σεπτεμβρίου)rec

Η τρίτη ταινία της ισπανικής σειράς τρόμου. Είναι το prequel μιας και εξηγεί την προέλευση των δαιμονισμένων ανθρώπων των δύο προηγούμενων ταινιών. Η «γέννηση» λαμβάνει χώρα σε μία γαμήλια τελετή.


Toys in the Attic (7 Σεπτεμβρίου)
Αποτελεί την τσέχικη εκδοχή του Toy Story μιας και μια ομάδα παιχνιδιών έρχεται στη ζωή για να σώσει μια κούκλα με το όνομα Buttercup που έχει πέσει στα χέρια ενός κακού ανθρώπινου πλάσματος.

Looper (28 Σεπτεμβρίου)looper

Ο Bruce Willis πρωταγωνιστή σε ένα θρίλερ όπου εγκληματίες χρησιμοποιούν το ταξίδι στο χρόνο για να δολοφονήσουν ανθρώπους χωρίς να αφήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία και ίχνη.


Hotel Transylvania (28 Σεπτεμβρίου)transilvania movie

Ο Adam Sandler παίζει τον Δράκουλα, σε μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων. Σε ένα θέρετρο για τέρατα, ένας άνθρωπος  εμφανίζεται τυχαία και ξεκινά ρομαντικές σχέσεις με την κόρη του Δράκουλα. 


Sinister (5 Οκτωβρίου)

Ο Ethan Hawke είναι ένας συγγραφέας του εγκλήματος, βρίσκεται μέσα σε ένα σπίτι όπου μια οικογένεια σκοτώθηκε, αρχίζει να παρακολουθεί τις βιντεοκασέτες για το τι συνέβη στην οικογένεια - αλλά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μια υπερφυσική οντότητα και ότι και η δική του οικογένεια θα μπορούσε να είναι σε κίνδυνο.

Argo (12 Οκτωβρίου)

Ο Ben Affleck σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε αυτή την ταινία η οποία αναφέρεται σε μια  πραγματική επιχείρηση της CIA για να σώσει κάποιους Αμερικανούς που έχουν παγιδευτεί στο Ιράν.

Vamps (26 Οκτωβρίου)
Η μόδα με τους βρικόλακες καλά κρατεί. Η Alicia Silverstone παίζει μια όμορφη βαμπίρ όπου μαζί με μία φίλη της προσπαθούν να συμβαδίσουν με το σύγχρονο κόσμο, με την μόδα, τα gadgets και τον χορό. Ώσπου ερωτεύονται.

Skyfall (9 Νοεμβρίου)

skyfall movie

James Bond. Η 23η ταινία. Έχουμε δει και τις 23 και προφανούς θα δούμε και τις υπόλοιπες 23.


The Twilight Saga: Breaking Dawn Μέρος 2 (16 Νοέμβρη)

Η πέμπτη και τελευταία ταινία  της σειράς. Είναι ο επίλογος στις ζωές των πρωταγωνιστών

Η ζωή του Πι (21 Νοεμβρίου)life of pi movie

Ένα αγόρι σε μια σχεδία με μια τίγρη και κάποια άλλα ζώα, μια παράξενη ιστορία επιβίωσης τους. 


The Hobbit: An Unexpected Journey (14 Δεκεμβρίου)hobbit movie

Και, τέλος, υπάρχει η πρώτη ταινία της νέας τριλογίας Hobbit, από το σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον. Χρονικά προηγείται των ταινιών της τριλογίας Lord of the Ring. Ο Martin Freeman πρωταγωνιστεί ως νέος Bilbo Baggins. Ο Bilbo αποφασίζει να βοηθήσει μια ομάδα νάνων που αντιμετωπίζουν έναν ενοχλητικό δράκο. Αλλά πρώτα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά από άλλους κινδύνους στο δρόμο. Και κάπου εκεί βρίσκει και ένα δαχτυλίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.