Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

DIY: Ανανέωσε το τζιν σορτσάκι σου!

jean sorts
Λένε πως το τζιν σορτσάκι είναι το ρούχο του καλοκαιριού. Και λένε αλήθεια. Πάντα θα είναι στη μόδα με διάφορες παραλλαγές. Κάποτε χαμηλοκάβαλο και ξεφτισμένο, φέτος ψηλοκάβαλο και χρωματιστό. Δες πως μπορείς να το κάνεις ξεχωριστό αν το έχεις για χρόνια και το βαρέθηκες και αν "πιάνουν" τα χέρια σου.

jean sorts
Κόψε την όπισθεν τσέπη του τζιν σου με ένα ψαλίδι και πάρε τα μέτρα της ώστε να κόψεις στο ίδιο μέγεθος και σχήμα ένα άλλο ύφασμα (από μια παλιότερη μπλούζα που δε φοράς πια, ή οτιδήποτε άλλο). Το πιο απλό και εύκολο που μπορείς να βρεις είναι ένα μαύρο ύφασμα, δες όμως αν σου βρίσκεται και κάτι πιο χρωματιστό, με στρας ή δαντέλα ή δέρμα. Θα είναι πολύ πιο ξεχωριστό.

jean sorts
Γάζωσε το καινούριο σου ύφασμα στη θέση της παλιάς σου τσέπης ακολουθώντας τα σημάδια που έχει αφήσει πάνω στο σορτς το προηγούμενο γαζί. Τόσο απλό! Μπορείς να κάνεις έτσι και τις δύο τσέπες, εγώ το προτιμώ στην μία, το κάνει πιο ιδιαίτερο. Ό, τι σου αρέσει περισσότερο! ( με το περισσευούμενο ύφασμα μπορείς να κάνεις και κάποια από τα θυλάκια της ζώνης, αν έχεις πολλή όρεξη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.