Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Καλοκαιρινή "καρπουζάδα"!

karpouzi rofima

Αξίζει τον κόπο αυτός ο χυμός για να φτιάξουμε μια καινούρια λέξη για να τον ονομάσουμε. Η "καρπουζάδα" ή αλλιώς ο χυμός από καρπούζι που σας προτείνουμε μυρίζει καλοκαίρι! Είναι τόσο δροσιστικός και νόστιμος... Φτιάξτε μια μεγάλη κανάτα και αφήστε την στο ψυγείο για να βρίσκετε ένα δροσερό ρόφημα να πίνετε κάθε φορά που γυρίζετε από την παραλία...

Χρειαζόμαστε:
1 καρπούζι σε μεγάλα κομμάτια (αφού βγάλετε τα κουκούτσια)
1/4 της κούπας ζάχαρη
χυμό από ένα λεμόνι
πολλά παγάκια

Χτυπάτε το καρπούζι σταδιακά στο blender, προσθέτοντας κάθε φορά λίγο από τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και 4 παγάκια. Μόλις χτυπήσετε στο blender όλο το καρπούζι, βάλτε το χυμό σε μια κανάτα και φυλάξτε το στο ψυγείο. Ανακατεύετε καλά πριν από κάθε χρήση. 

Απολαύστε αφού γαρνιρίστε με φλούδα λεμονιού και φύλλα μέντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.