Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Οργανώστε την βιβλιοθήκη σας σύμφωνα με το ουράνιο τόξο!

Εφόσον ένα βιβλίο μπορεί να προσθέτει χρώμα στη ζωή μας, γιατί όχι και στο σπίτι μας; Έχετε σκεφτεί ποτέ πως η βιβλιοθήκη σας και ο τρόπος που οργανώνετε τα βιβλία σας σε αυτήν θα μπορούσε να είναι από τα πλέον μοντέρνα στυλ διακόσμησης για το χώρο σας;
Μία από τις αγαπημένες μας αναγνώστριες, η Ηρώ, μας έστειλε ένα e-mail με την ιδέα της και μας άρεσε πολύ. Προσφάτως ανακαίνισε το δωμάτιό της και οργάνωσε τα βιβλία της από την αρχή, δημιουργώντας στο δωμάτιό της τη βιβλιοθήκη - ουράνιο τόξο!!! Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς σε αυτούς που λατρεύουν τα βιβλία και επιμένετε -ακόμα- στην έντυπη και παραδοσιακή μορφή τους και δεν τα διαβάζετε ηλεκτρονικά, ορίστε μια καλή ιδέα ταξινόμησης μοναδικού στυλ.

Αντί λοιπόν να έχετε μια ακατάστατη και "συνηθισμένη" βιβλιοθήκη σαν κι αυτή...
xromatisti vivliothiki

Γιατί να μην την οργανώσετε κάπως έτσι;;xromatisti vivliothiki

Κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, βιολετί... Όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου... Αν δε θέλετε λοιπόν να ταξινομείτε τα βιβλία σας σύμφωνα με τον συγγραφέα ή τον τίτλο, ταξινομήστε τα σύμφωνα με τα χρώματα τους και ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού σας που φιλοξενεί τη βιβλιοθήκη σας. Οι καλεσμένοι σας κάθε φορά θα εντυπωσιάζονται!

Είναι αλήθεια πως η βιβλιοθήκη που μοιάζει με ουράνιο τόξο είναι ένα μικρό κομμάτι τέχνης...
xromatisti vivliothiki

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.