Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Θέλω tattoo μανίκι!


tattoo hand glove
"Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό τα τατουάζ μανίκια κάνουν την εμφάνισή τους. Ίσως παίζει ρόλο ότι όλο και πιο πολλοί celebrities τα προτιμούν, όπως ποδοσφαιριστές. Το τατουάζ μανίκι στην ουσία πρόκειται για ένα σύνολο τατουάζ που καλύπτουν όλο το δέρμα του χεριού. Είναι πραγματικά σαν να φοράει κάποιος ένα μανίκι. 

Σίγουρα αποτελεί μεγάλη απόφαση για κάποιον να προχωρήσει σε ένα τέτοιο τατουάζ μιας και αποτελεί μεγάλη αλλαγή αλλά είναι και από αυτά που δεν κρύβονται.

Πριν λοιπόν πάρετε μία τέτοια απόφαση μπορείτε με ένα απλό τρόπο να δοκιμάσετε αν σας πάει. Στην παραπάνω φωτογραφία το τατουάζ φαντάζει αληθινό και αψεγάδιαστο αλλά είναι ψεύτικο.

tattoo hand glove

Πρόκειται στην ουσία για ένα πραγματικό μανίκι που το φοράτε σε όλο το χέρι. Το μανίκι είναι πολύ λεπτό, ελαστικό και σχεδόν διάφανο, στο χρώμα του δέρματος. Επιλέγουμε ένα σχέδιο που μας αρέσει και απλά το φοράμε.


tattoo hand glove


Μπορούμε να το φορέσουμε και να περάσουμε κάποιες ώρες για να σιγουρευτούμε ότι μας αρέσει και μας ταιριάζει, γιατί είπαμε σημαντικό για να είναι ένα τατουάζ πετυχημένο είναι να είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας."

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.