Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Το κολπάκι για τέλεια εφαρμογή eyeliner

eyeliner seloteip
Η αλήθεια είναι πως αυτό που δυσκολεύει περισσότερο τις γυναίκες στο μακιγιάζ είναι να τραβήξουν σωστά τη γραμμή eyeliner. Αυτό τουλάχιστον το παράπονο ακούω συνέχεια. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, αλλά σίγουρα θέλει εξάσκηση. Το σταθερό χέρι και το σημείο του βλεφάρου που πρέπει να ακολουθήσουμε ανοδική πορεία είναι τα απροσπέλαστα σημεία στα οποία οι περισσότερες γυναίκες σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Και αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί το eyeliner είναι το μαγικό εργαλείο ομορφιάς που μεταμορφώνει το βλέμμα και δίνει ιδιαίτερη χάρη στο μάτι μας. Το κολπάκι που έχω να σας προτείνω είναι απλό και βασίζεται στη μέθοδο "σελοτέιπ". Αποκλείεται να μην το καταφέρετε με αυτό.

eyeliner seloteip
Παίρνετε ένα κομμάτι σελοτέιπ και το κολλάτε κάτω από το μάτι διαγώνια. Όσο πιο κοντινά στο μάτι το κολλήσετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η εξωτερική γωνία της γραμμής που θα τραβήξετε. Φροντίστε να το έχετε κολλήσει καλά και ομοιόμορφα για να γίνει ίσια η γραμμή. Ξεκινήστε να τραβάτε μια λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού. Φτάνοντας στο σημείο που είναι το σελοτέιπ απλά ακολουθήστε την ανοδική του πορεία. Αυτό ήταν. Αφαιρείτε την ταινία και "γεμίζετε" τη γραμμή ώστε να γίνει πιο παχιά και πιο έντονη.
eyeliner seloteip
Το μόνο που μένει είναι να βάλετε γενναίες στρώσεις μάσκαρα και λευκή σκιά στο εσωτερικό των ματιών για ξεκούραστο βλέμμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό και θα το έχετε κάνει εντελώς μόνες σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.