Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Σάλτσα για το... ματς

saltsa gia hot dog
Ξεκινά σήμερα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Παίζει στην πρεμιέρα και η ελληνική ομάδα. Σίγουρα εμάς τα κορίτσια μπορεί να μην μας ενδιαφέρει και πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά πείτε μου, ποια δεν κατέβηκε το 2004 να πανηγυρίσει το κύπελλο που σηκώσαμε? 

Πάντως ανεξαρτήτως του ενδιαφέροντός μας, είναι το αγαπημένο άθλημα των αγοριών μας, άρα όλο και σε κάποιο σπίτι θα μαζευτούμε. Μπορεί να μην γνωρίζουμε πολλά από μπάλα, αλλά είμαστε καλές να σχολιάζουμε τους όμορφους ποδοσφαιριστές, να είμαστε με μία ομάδα γιατί μας αρέσουν τα χρώματα της εμφάνισης και φυσικά να περιμένουμε να μπει κάποιο γκολ για να βγάλει ο ποδοσφαιριστής την μπλούζα του μήπως δούμε και κανέναν κοιλιακό.

Σήμερα το βράδυ τα σουβλάκια θα έχουν την τιμητική τους. Όλες οι γειτονιές θα μοιράζουν κάπνα. Έχω να σας προτείνω μία καταπληκτική και πάνω από όλα εύκολη σάλτσα για να συνοδεύσετε τα σουβλάκια σας.


Την τελευταία φορά που την έφτιαξα δεν έμεινε ούτε δείγμα και όταν ανακάλυψα τα υλικά της, κανείς δεν πίστευε ότι ήταν τόσο απλή.

Θα χρειαστούμε

2 ώριμες ντομάτες
Κέτσαπ
Μερικά αγγουράκια τουρσί
1 μεγάλο κρεμμύδι
Αλάτι και πιπέρι

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες και τα αγγουράκια. Τα ρίχνουμε όλα σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κέτσαπ. Ρίχνουμε τόσο κέτσαπ όσο να σκεπάσει όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε καλά. 

Βάλτε την στο ψυγείο για λίγη ώρα έτσι ώστε να γίνει πιο δροσιστική και μόλις αρχίσει το ματς σερβίρετέ την.

Αν έχετε μεγαλύτερη παρέα διπλασιάστε ή τριπλασιάστε τα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.