Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Espresso εν κινήσει


handespresso auto
Κάποιες μέρες όπως τις Δευτέρες θέλεις να πιεις αρκετή ποσότητα καφέ για να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου και δεν μπορείς να περιμένεις να φτάσεις στο γραφείο.

Πάντα ξυπνάς όμως τελευταία στιγμή, στο παρα πέντε, εδώ καλά καλά πρωινό δεν προλαβαίνεις να φας και έχεις να διανύσεις και μία απόσταση στους δρόμους της Αθήνας, που με γυμνό μάτι μπορεί να φαίνεται μικρή αλλά με το αυτοκίνητο διαρκεί όσο ένας μαραθώνιος.

Και μέσα σε αυτή τη κίνηση, στο καυσαέριο, στις φωνές και τα κορναρίσματα, τι ώραια που θα ήταν αν έπινες και ένα φλιτζάνι ζεστό, δυνατό και ποιοτικό espresso?


Γίνεται? Αμέ, μιας και κυκλοφόρησε η μηχανή Handespresso Auto. Μέσα σε 2 λεπτά μπορείς να απολαύσεις το άρωμα το καφέ μέσα στο αυτοκινήτο σου.

Απλά συνδέεις την μηχανή στη μπαταρία του αυτοκινήτου, προσθέτεις λίγο νερό και μία κάψουλα και αμέσως απολαμβάνεις τον καφέ σου, όπως και ο κύριος στο video.


Προσέξτε ότι ο κύριος έχει σταματήσει το αυτοκίνητο για να φτιάξει τον καφέ του και δεν εκμεταλεύεται το χρόνο ενός κόκκινου φαναριού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.