Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Google Chrome στα androids


google chrome androids
To google chrome είναι πια διαθέσιμο σε συσκευές android smartphones και tables.
Μέχρι τώρα όσοι είχαν android συσκευές  χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα περιήγησης κατώτερο του επιθυμητού. Από την Τρίτη έχει αλλάξει αυτό. Μιας και η google δημιουργόντας μια mobile έκδοση του Chrome φέρνει τον αγαπημένο browser στις συσκευές αυτές.
Τώρα πια οι χρήστες πέρα από την χρήση του Chrome  στις συσκευές τους θα μπορούν εφόσον χρησιμοποιούν Chrome και στον υπολογιστή τους να περάσουν άμεσα τους σελιδοδείκτες τους στο κινητό τους. Ακόμα αν έχουν ξεχάσει μία σελίδα ανοιχτή στο laptop θα μπορούν να την βλέπουν και μπαίνοντας από το κινητό ή το tablet. Επίσης οι όροι αναζήτησης θα παραμένουν ίδιοι.
Το πιο σημαντικό από όλα βέβαια είναι ότι ο Chrome είναι πολύ γρήγορος. Πληκτρολογήστε μία διεύθυνση ο chrome προβλέπει που θέλετε να πάτε την φορτώνει στο παρασκήνιο και μέχρι να πατήσετε go έχετε γλιτώσει πολύ χρόνο.
Το Google chrome έχει κερδίσει μερίδιο της αγοράς στον πόλεμο των browser και μάλιστα έχει ξεπεράσει και τον Firefox, και με την εμφάνιση του στα androids θα αυξηθεί και άλλο το μερίδιό του. To internet explorer παραμένει πρώτο έχοντας το 50% της αγοράς. 
Επίσης διακαής πόθος είναι μέσω αυτής της κίνησης να αυξηθούν και οι πωλήσεις των συσκευών που υποστηρίζουν android.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.