Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Αυτή είναι η πιτσιρίκα Carrie Bradshaw!

sex & the city, carrie bradshaw
Τα νέα είναι ευχάριστα για τις φαν του Sex & The City. Μετά από την επιτυχημένη σειρά αλλά και τις κινηματογραφικές περιπέτειες των τεσσάρων γυναικών, η Carrie επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά παίζει με τη μηχανή του χρόνου. Κι αυτό γιατί θα είναι μόλις 18 χρονών. Σα να λέμε ότι εμείς μεγαλώνουμε κι αυτή μικραίνει.....
Η αλήθεια είναι πως η συγγραφέας  -Cancace Bushnell- μας είχε προϊδεάσει για αυτό που θα συνέβαινε, με τα δυο βιβλία της που αποτελούν prequel των όσων βλέπαμε στις οθόνες μας για τόσα χρόνια. Τα βιβλία " The Carrie Diaries" και "Summer and the city" περιγράφουν τη ζωή της αγαπημένης πρωταγωνίστριας την εποχή που πάτησε το πόδι της στο λαμπερό Manhattan, όντας άσημη και άπειρη σε θέματα του έρωτα. Επρόκειτο για μια συνηθισμένη έφηβη που ζούσε στα προάστια και που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στη μεγαλούπολη σπουδάζοντας σε μια σχολή για συγγραφείς. Γνώριζε ήδη τη Σαμάνθα -η οποία μάλιστα είχε και σοβαρή σχέση!!!- αλλά στο βιβλίο μας αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν με τη Σάρλοτ και τη Μιράντα. 


sex & the city, carrie bradshaw
Η ηθοποιός λοιπόν που θα ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη την Carrie πριν μετακομίσει στη Νέα Yόρκη, ακούει στο όνομα AnnaSophia Robb και είναι κούκλα. Το μέλλον θα δείξει αν θα μπορέσει να φανεί αντάξια της φήμης και της επιτυχίας του χαρακτήρα που ενσαρκώνει. Γιατί στην Αμερική η αλήθεια είναι πως έχουν πάρει το θέμα αυτό πολύ σοβαρά.
Όπως και να έχει δεν παύει να πρόκειται απλά για ένα σενάριο με πλασματικούς χαρακτήρες, που στόχο έχει να ψυχαγωγήσει και όχι να διδάξει. Ή να πλασάρει πρότυπα. Έτσι υποτίθεται τουλάχιστον. Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν όταν με το καλό κυκλοφορήσει η σειρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.