Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

The house of fear


the house of fear, allou fun park

Παρασκευή βραδάκι, πρώτη φορά στου allou fun park, o λόγος, μία πρόσκληση για να δοκιμάσουμε το νέο παιχνίδι, το house of fear.

Εντυπώσεις :

Στην πόρτα σε περιμένουν πραγματικά 2 τρομακτικοί τύποι, από εκεί καταλαβαίνεις τι σε περιμένει όταν μπεις μέσα, αν μάλιστα δεν τους έχεις πάρει χαμπάρι από την αρχή και σε πλησιάσουν αθόρυβα από πίσω (προσέξτε το κάνουν συχνά) πραγματικά τρομάζεις.  Αν μπορούσα με μία φράση να πω τι μου άφησε την μεγαλύτερη εντύπωση θα ήταν : Καταπληκτικό μακιγιάζ, καταπληκτικό ντύσιμο, καταπληκτική ηθοποιία.

Μέσα στο «σπίτι»  σε κάθε δωμάτιο σε περιμένει και ένας ηθοποιός η ατμόσφαιρα χαρακτηρίζεται από σκοτάδι, καπνό, παιχνίδι με το φως και αβεβαιότητα για το πώς θα φτάσεις από το ένα δωμάτιο στο άλλο.
Δεν λέω κάτι άλλο γιατί στον φόβο σημαντικό ρόλο παίζει η έκπληξη, το ξάφνιασμα και η αβεβαιότητα.  Προσωπικά να πω ότι δεν φοβήθηκα και πάρα πολύ πέρα από ορισμένες στιγμές. Σίγουρα πάντως είναι παιχνίδι για ενήλικες.

Το «house of fear» στηρίζεται αποκλειστικά σε ηθοποιούς χωρίς καθόλου τεχνολογικά τρικς που συναντάς σε άλλα παιχνίδια τέτοιου τύπου. Αυτό για μένα αυτό ήταν ένα μειονέκτημα.

Φαντάζομαι τις πρώτες ημέρες θέλει λίγο υπομονή για να μπεις λόγω του κόσμου. Μπαίνουν μέσα ομάδες των 6 ατόμων και η διαδρομή κρατάει περίπου 8 λεπτά. Από την στιγμή που θα ξεκινήσει η μία ομάδα η επόμενη μπαίνει περίπου στα τέσσερα λεπτά. Κάντε τον υπολογισμό....

Η τιμή για το house of fear είναι 8 €, σε περίπτωση που έχετε το βραχιολάκι allou day pass, έχετε και μία έκπτωση 2 €.

Καλή διασκέδαση!

1 σχόλιο:

 1. Εγώ έχω μπει στο house of fear 11 φορές!
  Την πρώτη φορά τρόμαξα πολύ!
  Την εντέκατη δεν τρόμαξα καθόλου!
  Είμαι μόνο 11 χρονών.
  Όσοι δεν έχετε μπει να μπείτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.